Skip to main content

Október legnagyobb szenzációja a Zinzinonál az új arcápolási termékek bevezetése volt. A Hanzz + Heidii termékcsalád pillanatok alatt lett a természetes szépség és a tudományos szépségápolás szerelmeseinek nagy kedvence. A professzionális arcápolást új szintre emelte a Zinzino és eljuttatja mindenki otthonába a természetes luxust és az egészséges, fiatalos bőr élményét. A Zinzino eddig még soha nem dobott piacra egyszerre 10 terméket, ráadásul egy fókusz csoporton belül. A belső balansz megalapozása után most fokozzuk a ragyogást kívülről is!

Ismerkedj meg a Zinzino új Hanzz + Heidii termékeivel kategóriánként.

Professzionális arcápolás a Zinzinoval

Arctisztító termékek mindennapi használatra

Válj meg a szennyeződésektől és tedd könnyeddé, tisztává arcbőröd. Sugározz kiegyensúlyozottságot és ne hagyd ki a holisztikus arcápolás első és legfontosabb lépését, az arctisztítást a Zinzino Eraze és Vitalize termékeivel. Az Eraze egy gyengéd arctisztító, hidratáló, bőrpuhító és frissítő kozmetikum, ami kiegyensúlyozottá és simává teszi az arcbőrt, miközben felfrissíti azt. A Vitalize egy finom egyensúly teremtő és remineralizáló hidratáló hab, ami a kisimult és tökéletesen előkészített bőr titka.

Arckrémek a professzionális arcápolás jegyében

Tartsd távol a ráncokat és az öregségi foltokat rendszeres bőrhidratálással és gondoskodj fiatalos megjelenésedről a Hanzz + Heidii arckrémeivel. A professzionális arcápolási kozmetikum családdal most 5 új terméket hozott neked a Zinzino. A Visualize egy multifunkciós szemkörnyék ápoló, ami ragyogóvá, hidratálttá és puhává teszi a bőrt, miközben gondoskodik a friss és kontúrozott tekintetről. Az Energize egy könnyed és selymes testúrájú nappali krém, ami helyreállítja, megerősíti és védi a bőrt, miközben gondoskodik az azonnal simább, ápláltabb és ragyogóbb arcbőrről.

professzionális arcápolás

Az Arize egy értékes alapanyagokban gazdag és selymes textúrájú nappali krém, ami nemcsak helyreállítja és támogatja a bőr egészségét, hanem látványosan simává teszi azt. Eközben az Eaze egy olyan éjszakai professzionális arcápolási kozmetikum, ami táplálja, feszesíti és energizálja a bőrt, ezzel pedig megújítja bőrünket és ragyogóvá teszi azt. Végül az Energize | him egy 24 órás védelmet biztosító krém férfiaknak, amely aktiválja, helyreállítja és védi a bőrsejteket, fiatalos külsőt kölcsönözve az uraknak.

Arcszérumok a bőr helyes táplálásához

Az igen nagy népszerűségnek örvendő Skin Serum mellé megérkezett egy új termék, ami olyan pluszt ad a bőrnek frissítő és feszesítő tápanyagokkal, illetve vitaminokkal, amire neked is szükséged van. A Boozt egy olyan szépség szérum, ami koncentráltan tartalmazza a bőrt reaktiváló, a sejteket építő és feszesítő természetes anyagokat. Látványosan sima bőrt eredményet, ami életteli és fiatalos megjelenést biztosít.

Maszkok a professzionális arcápolás támogatásához

A Hanzz + Heidii mélytisztító és mélyen tápláló kezelései hidratált és ragyogó arcbőrt biztosítanak. Az Amaze mélyen a bőrbe hatolva fejti ki hatását 100%-ban lebombló puhafa rostokkal, amelyek azonnal kifejtik lifting hatásukat, feltöltve a bőrt. A Maximize pedig egy rendkívül aktív hűsítő maszk, ami kollagénnel tölti fel a bőrt, miközben bambusz szénnel járul hozzá az enzimes hámlasztáshoz. Beindítva a bőrfunkciókat azon dolgozik, hogy bőrünk finom, sima és energiával telt legyen.

Szerezd be kedvenceidet most és vegyél részt a professzionális arcápolási forradalmában napi rutinod megreformálásával Hanzz + Heidii módra! Ismerkedj meg a termékekkel még közelebbről a Zinzino hivatalos magyarországi odlalán.

Hozzászólás