3 természetes bőrfiatalító tipp

3 természetes bőrfiatalító tipp

2021-04-06 Off By admin

Mindenki szeretne szép, fiatalos és üde bőrt. Ehhez viszont egy bizonyos kor után sajnos kell némi rásegítés. Hoztunk 3 fiatalító tippet, ami segít megelőzni a ráncok kialakulását vagy éppen visszaszorítani azok térhódítását.

Arcmasszázs

Ne csak szemöldök szedésre és festésre vegyük igénybe kozmetikusunkat, hanem havonta egyszer kérjünk Tőle egy jó alapos arcmasszázst is. Ez a “kis dolog” számtalan előnnyel jár hosszú távon, hisz megmozgatja arcunk letapadt izmait, serkenti a vérkeringést és nem utolsó sorban relaxáló hatású. A masszázs során a bőr megújulása, a sejtek osztódása is felgyorsul, ez jótékony hatással van a nyirokkeringésre is.

Arcjóga
Az arcizmaink mérete és tónusa más izmainkhoz képest jelentős mértékben romlik korunk előrehaladtával. A rossz hír pedig, hogy arcizmaink letapadásával és ellazulásával megváltoznak vonásaink és megjelenésünk is. Az arcjóga fellazítja ezeket a letapadt arcizmokat és összehangolt, harmonikus működésre serkenti azokat. Az arcizom tömegének növelésével feltöltődnek a kis bőrrendőink.

A technika javítja a bőr lágyrészeinek, szöveteinek agyagcseréjét és serkenti a vérkeringést, valamint a nyirokkeringést is. Az arc edzésével feszesebb és simább lesz bőrünk és kontúrozottabbak arcvonásaink. Az öregedéssel járó asszimetria is kikezelhető arcjógával, illetve az elvékonyodó ajkak jelensége is. Tökéletes a fogyás utáni megereszkedett bőr visszatornázására is az áll alatti terület feszesítésére, a tokásodás mérséklésére. Az intenzív anti-ageing technika óriási népszerűségnek örvend.

Extracelluláris mátrix javítás
Nem olyan bonyolult, mint ahogy az hangzik, ám annál fontosabb. A szarkalábak és ráncok csökkentéséhez elengedhetetlen az arc kötőszöveteinek javítása, rugalmasságának, feszességének megőrzése érdekében. A mátrix károsodását befolyásolhatják külső és belső tényezők egyaránt. Ilyen tényező például a táplálkozásunk, káros szenvedélyeink, a túlzásba vitt napozás, illetve a külső-belső hidratálás hiánya. A Zinzino Skin Serum egy olyan termék, ami természetes összetevőivel javítja a károsodott mátrixot és megóvja azt a további negatív behatásoktól. Olajbogyó kivonattal, élesztő poliszacharidokkal, béta-glükánokkal és szkvalénnel védi bőrünket az öregedéssel járó ráncok kialakulásától.