Skip to main content

Némethné Kotán Fruzsinával, a Zinzino nagykövetével beszéglettünk arról, hogy miért olyan fontos, hogy a nők a Zinzinoban rejlő fontos tápanyagokhoz juttassák szervezetüket rohanó világunkban. A mai én idődet töltsd ennek a cikknek az elolvasásával és lépj az életmódváltás először nehéz, de később annál kellemesebb mezejére.

Kérlek, mesélj kicsit magadról, hogy jobban megismerjen a magyar Zinzino közösség!

Nyíregyházán élek és vállalkozóként egy funkcionális edzőterem tulajdonosa és edzőjeként tevékenykedem. Nagyon fontos számomra, hogy egy olyan életmódot alakítsak ki a magam és a környezetem (vendégeim) körében, ami fenntartható. A sport az életemben nem mindig volt jelen, és tudom azt, hogy milyen elkezdeni és megtanulni a helyes testmozgást, táplálkozást. Éppen ezért úgy érzem, hogy hitelesen tudom átadni a hozzám forduló emberek számára az információkat, amelyek az egészségüket szolgálják. A hölgy vendégeim körében külön figyelmet fordítok a női ciklussal járó fázisokra, hiszen minden időszakban más és más hangulat, testi tünet és igények a jellemzőek.

Hogyan találtál rá a Zinzinora?

A Zinzinoval 3 éve találkoztam a férjem, Németh Szabolcs által, aki azóta a cég Sportnagyköveteként népszerűsíti a termékeket.

Volt bármilyen problémád, amire konkrétan alkalmaztad a Zinzino termékeit? Ha igen, akkor ez a probléma megoldódott a Zinzino fogyasztása óta?

Amikor megismertem a terméket éppen egy kritikus időszakon mentem keresztül. Lelki problémákból kiinduló testi tüneteim voltak, amelyek az emésztésem kapcsán rajzolódtak ki. Mindentől puffadtam. Az anyagcserém lelassult és napi szinten voltak fájdalmaim. A stresszkezelésem is segítségre szorult és ebből kifolyólag az alvásminőségem is rossz volt. Elkezdtem az Egészség Protokollt használni, illetve mellé a Vivát is szedtem. Körülbelül 6 hónap elteltével elkezdtek a tüneteim megszűnni. Közben szakemberrel a lelki dolgokat is helyre tettem. Mindezek használata és a szakember segítségével 1 év alatt rendbe jöttem.

Pontosan mióta használod a Zinzinot?

Már 3 éve használom a Zinzinot.

Melyek a kedvenc termékeid?

Melyik nem? Talán a Viva és a Zinobiotic, amit kiemelnék.

Hogyan alkalmazod a Zinzino termékeit?

Az edzések után a Lean Shaket fogyasztom és a Balance Olajat rendszeresen belekeverem a turmixomba. De előfordul, hogy  a zabkásámban is beleteszem.

Megosztanád velünk a titkos Zinzino praktikáidat, vagy napi Zinzino rutinodat?

A praktikám az, hogy esténként veszem be az összes vitamint, rostot, olajat és ez egyfajta rituálé. Elképzelem ilyenkor, hogy a testemben élő jó bacik boldogok, és a szervezetem ujjong, mert segítem őt.

Kiknek ajánlanád kifejezetten a Zinzinot és miért?

A Zinzinot minden olyan embernek ajánlom, aki hosszú távon szeretné megőrizni az egészségét. Nagyon sokan, – mint ahogy én is régebben – csak akkor gondolunk a táplálék kiegészítésre, amikor baj van. Azonban amióta ismerem a céget ez óriása fordulatot vett. Hiszem azt, hogy a mai felgyorsult világunk, a rengeteg impulzus, a pihenés és a testmozgás hiánya nagyon sok energiát vesz el tőlünk. Kell egy olyan táplálék, ami segíti a testünk működését. Ha ezt megértjük, akkor érteni fogjuk a Zinzino filozófiáját is.

Hozzászólás