Skip to main content

A svéd, étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó vállalat igazi sikerterméke a BalanceOil családjába tartozó AquaX.

Elsőként nézzük, mi is a Zinzino BalanceOil család lényege

A Zinzino Balance vonalba tartozó termékek célja a szervezetünkben lévő omega-6:3 egyensúly helyreállítása. A BalanceOilban található omega-3 zsírsavak, a polifenolok és a D-vitamin egész szervezetünknek jót tesznek: erősítik az immunrendszert és hozzájárulnak szívünk helyes működéséhez. A cég által használt halolaj Izlandról, elsősorban rövid életű, apró halakból (szardínia, szardella és makréla) származik. Jó hír továbbá, hogy a termékek GMO mentesek, vagyis nem tartalmaznak genetikailag módosított anyagokat.

Bizonyára sokan szedünk omega-3 készítményeket, halolaj kapszulákat. Ha így van, akkor ismerős lehet a kellemetlen halas utóíz. Nos, a Zinzino BalanceOil AquaX nemcsak ettől óv meg bennünket, hanem különleges formulájának köszönhetően még az olajos állagtól is.

Miben más a Zinzino BalanceOil AquaX?

Az egyik legnagyobb újdonság egyértelműen a vízben való oldás. Az Aquacelle természetes emulgeálószer képes vízben vagy más, tetszőleges folyadékban feloldani a halolajat. Ezáltal javul az íz, eltűnik az olajos textúra és sok esetben még az omega-3 felszívódása is egyszerűbbé válik. Az AquaX vízben elkeverve citromos ízű itallá változik, de az olajat teához vagy gyümölcsléhez is adhatjuk. Arra mindenképpen ügyeljünk, hogy ne forró folyadékot használjunk.

Tárolás és adagolás

A bontatlan üvegeket fénytől elzártan, száraz helyen kell tárolni. Felbontás után tegyük hűtőszekrénybe, és lehetőleg 45 napon belül fogyasszuk el.

A bevitt mennyiséget a testsúly alapján számítjuk ki: 0,15 ml BalanceOil AquaX x testsúly kg. Egy 50 kg-os ember esetében ez 7,5 ml/nap, 80 kg-os felnőtt esetében 12 ml/nap. A Zinzino mérőpoharakat is kínál a vásárlók részére.