Skip to main content

Ma van gyereknap! Ez nemcsak a kicsikről szól, hanem a nagyobb gyerekekről is, akik fejlődése szempontjából pont ugyanolyan fontos, hogy elegendő vitaminhoz, ásványi anyaghoz és nyomelemhez jussanak. Eláruljuk, hogy mi az a 3 dolog, ami nagyon fontos, hogy egy tinédzser étrend-kiegészítőjébe belekerüljön és azt is, hogy miért.

D3-vitamint a tinédzser étrend-kiegészítőbe!

A D3-vitamin számos szempontból fontos a tinik számára, hiszen erősíti immunrendszerüket és támogatja a kalcium, valamint a foszfor felszívódását az élelmiszerekből. Ez azért rendkívül fontos, mert 12 éves kor után a gyerekek hirtelen megnyúlnak és ez az iramos növekedés rengeteg értékes tápanyagot igényel. Kiegyensúlyozott étrend és sok napon töltött idő mellett is fontos, hogy tudatosan is pótoljuk a D-vitamint étrend-kiegészítővel tinédzser korú gyermekünk számára.

tinédzser étrend-kiegészítő gimiseknek

A tiniknek kell a magnézium!

A tini fiúknak több magnéziumra van szüksége, mint a lányoknak ahhoz, hogy egészségesek legyenek. A magnézium mindkét nem szemponjából fontos megfelelő növekedésük és idegrendszerük fejlődése miatt. Az izomzat és a csontok növekedése egyaránt nagyban függ a magnézium beviteltől, ezért kiemelten fontos, hogy a tinik elég magnéziumot fogyasszanak. A magnézium eközben csillapítja a tini bajokat és az életszakasszal járó érzelem ingadozásokat.

Vas pótlás tinédzser étrend-kiegészítővel

A vas egy olyan ásványi anyag, ami támogatja a vörös vértestek fejlődését, ami rendkívül fontos a növésben lévő tinik számára. Extra fontos, hogy a tinédzser étrend-kiegészítőkben legyen vas. Ez nagyon fontos, hogy a vér megfelelően szállítsa az oxigént és élénken tartsa az elmét. A szellemi frissesség nagyon fontos a tinik számára, hogy helyt tudjanak állni az iskolában, hiszen a gimis években alapozzák meg jövőjüket.

Válassz olyan tinédzser étrend-kiegészítőt, mint a Zinzino Xtend+, amely gazdag D3-vitaminban, magnéziumban és vasban. Emellett másik 19 életfontosságú vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

Zinzino Xtend+

Hozzászólás