Skip to main content

Világszerte számos élsportolónak az élete szerves részét képezi a Zinzino, sőt vannak olyanok is, akik már a jövő sportolóival foglalkoznak, mégis nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy egészséges életmódot folytassanak és kicsit jobban odafigyeljenek magukra. Ismerkedjetek meg Szuper Leventével, aki 98x-os magyar válogatott jégkorongozó és a mai napig élete meghatározó eleme a sport, s most már a Zinzino is. Jelenleg a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi osztályán tevékenykedik és a Zinzino legújabb nagykövete.

Kérlek, mesélj kicsit magadról azoknak, akik nem követték nyomon a karriered jégkorongosként.

Első sorban férj vagyok és 2 gyermekes édesapa. Aliz lányom 10 éves, Barnabás fiam pedig 8. 98x-os magyar válogatott jégkorongozó vagyok, és 13 évig külföldön sportoltam. Én voltam az első magyar jégkorongozó, akit NHL csapat szerződtetett. 2008-ban divízió 1-es világbajnok csapat tagja voltam és 2009-ben részt vettem az „A” csoportos világbajnokságon is. Ezen kívül 2x-es magyar bajnok, 1x-es német bajnok, illetve AHL Calder Cup és CHL Memorial Cup győztes voltam.

Miért fontos számodra a sport és a mozgás? Mióta figyelsz a táplálkozásra is? Mióta szedsz táplálék-kiegészítőket?

A nevelésem része volt a mozgás, a sport és az egészséges életmód. A sport mindig is egyensúlyban tartotta az életemet. Gyermekként színész voltam, zenéltem és iskolába jártam, valamint a sport, mint 4. elem volt része az életemnek és egyensúlyban tartott. A táplálkozásra is gyermek korom óta figyelek, de igazán tudatosan ez akkor kezdődött el, amikor 17 évesen Németországba költöztem és ott jégkorongoztam. Táplálék-kiegészítőt 1 éve szedek, a Zinzinot. Profi pályafutásom alatt volt néhány próbálkozás különböző cégektől, akik szerettek volna a „csapatukban” tudni, hogy szedjem, illetve promótáljam a termékeiket, de nem győzött meg egyik sem.

Milyen életmódot folytattál, mielőtt a Zinzino termékeket elkezdted fogyasztani? Van-e olyan összetevő, amit hiányoltál az eddigi táplálék-kiegészítődből?

Itthon én vagyok a „gyógyító”. Gyógyszereket nem fogyasztunk a családdal. Rengeteg gyógyteát fogyasztunk, egészségesen táplálkozunk és bármi betegség felmerül a családban azt természetes módon gyógynövényekkel gyógyítjuk. Megismerve a Zinzinot arra jöttem rá, hogy a legfontosabb összetevők hiányoztak eddig a táplálékkiegészítőkből, így például a halolaj és a rostok is. A teljes egészségprotokoll meggyőzött, és persze a teszt alapú megközelítés. Minden ember más, így személyre kell szabni a különböző termékeket, mert minden embernek más kell. Engem profi pályafutásom alatt folyamatosan teszteltek a csapatoknál, mert a maximális teljesítmény elérése érdekében erre rendszeresen szükség volt. Véleményem szerint a „hétköznapi” embereknek is szükségük van a folyamatos tesztelésre, mert mindenki „profi” a saját világában és mindenkinek szüksége van a maximális teljesítményre függetlenül attól, hogy milyen munkát végez.

Csináltál BalanceTestet? Ha igen, mi lett az eredménye?

Igen, és 34 volt az eredmény, ami nem túl szerencsés.

Hogy érzed? Befolyásolja a személyes sporteredményeidet a Zinzino termékeinek fogyasztása? Esetleg a hétköznapi életben, általános közérzeteden tapasztaltál valamilyen pozitív változást? Ha igen, mennyi időn belül észlelted a változást a Zinzino termékek fogyasztása után?

Már visszavonultam a profi jégkorongtól, de természetesen aktív életet élek továbbra is. Az életminőségemet és az alap egészségi állapotomat kifejezetten segíti. Nem jönnek már elő a pályafutásom alatt szerzett sérülések utózengései és ez nagyon fontos. A családomon belül több súlyos betegséget is rendbe tett az egészség protokoll. Tüdőgyulladást, szepszist, alvászavart, 2 oldali akut teniszkönyököt, súlyos bélrendszeri problémákat, allergiát. Mondanom sem kell ezen betegségek megjelenése után próbálkoztunk mindennel, de eredménytelenül, a Zinzino az összes betegségre megoldást nyújtott. Ezen tapasztalatok miatt használja már az egész család és teljes lelkiismerettel képviselem a brandet. A legelső eset a feleségemé volt, akinek mind a két könyökében kialakult egy csúnya gyulladás, ami végül a teniszkönyököt eredményezte. Fél évig bajlódtunk a megoldás megtalálásával. Olyan állapot állt fenn, hogy a feleségem nem bírt egy hajgumit a hajába tenni. Az egészség protokol két hét után már szemmel látható eredményeket ért el, nagyon boldogok voltunk, hogy fél év után végre javulást tapasztaltunk. Ezek után nem volt kérdés, hogy betegség érkeztével mihez forduljunk. A fent említett többi betegség is családon belül volt és azokra is megoldást jelentettek a Zinzino termékei.

 

szuper levente zinzino nagykövet

Melyik Zinzino termékeket fogyasztod folyamatosan? Melyik a személyes kedvenced?

A családban szinte megtalálható a teljes paletta. Mi négyen (feleségem és a két gyermek) a következő termékeket fogyasztjuk minden nap: Balance Oil+, ZinoBiotic+, Xtend+, ZinoGene+, ZinoShine+, Protect+. A szüleim pedig az egészség protokoll termékeit fogyasztják folyamatosan. Kedvencünk külön nincs, mert mindent egyben fogyasztunk és tudjuk, hogy az egyik milyen jó hatással van a másikra.

Kiknek ajánlanád a leginkább a Zinzino termékeit?

Amióta megismertem a Zinzinot bátran merem állítani, hogy mindenkinek. Nem csak gyógyít, hanem egyensúlyba hoz és ott is tart. Ennél fontosabb nincs az életben: az egyensúly megtalálása és fenntartása. Gyermekkortól ajánlom, hogy már fiatal korban kialakuljon az egyensúly FOGALMA a gyermekekben és nekünk szülőknek kell őket megtanítani erre a gondolkodásra. Azt tanítjuk, hogy az életük részévé váljon az egyensúlyra való törekvés és ez saját magunkkal, a saját életünkkel, egészségünkkel, szervezetünkkel kezdődik. Ha mi egyensúlyban vagyunk, akkor nagy esély van arra, hogy a környezetünk is abban lesz.

Be tudod-e építeni az étrendedbe alternatív megoldásként a Zinzino termékeit?

Salátára mindenképp megy néha egy kis olaj. Valamint ha tudom, hogy valamelyik nap sokat fogok utazni és sokat fogok autóban ülni, akkor mindig ott van a Lean Shake bekészítve egy Energy Bar társaságában. Finom is és egy teljes étkezést ki tud váltani.

Mi a napi Zinzino rutinod?

Többnyire reggel veszünk be mindent. Én szépen előkészítek mindent a család számára és tálcán kínálva (szó szerint) szolgálom fel. Az olaj feles pohárban, ahogy kell, koccintunk és elfogyasztjuk. Igyekszünk játékot belevinni, mert a gyerekeknek nem mindig a legnagyobb öröm beszedni a termékeket, de jó úton haladunk.

Van esetleg titkos Zinzino recepted?

Csokis Lean Shake az Energy Bar (Nut and seed) társaságában, valamint a citrom-grapefruit-menta olaj a zöldsalátára.

 

Köszönjük szépen az interjút és a pozitív tapasztalatokat, melyeket nagy örömmel osztunk meg olvasóinkkal is. Kövessétek közösségi felületeinket, ahol folyamatosan megosztunk majd tartalmakat Leventével. Az interjúban említett termékeket megtalálod ITT.

Hozzászólás