Skip to main content

Korábban már a Zinzino leleplezte legújabb magyarországi nagykövetét, aki nem más, mint Habda Zsolt. Személyében számos karate bajnoki cím, többek közt egy világbajnoki öv büszke tulajdonosát tisztelhetjük aki a sportolás mellett különös hangsúlyt fektet életmódjára is. Következő bejegyzésünkben egy kicsit jobban megismerkedhettek bajnokunkkal.

Milyen eredményeket emelnél ki a sportkarriered során?
Szereztem már országos és magyar bajnoki címeket, EB ezüst érmet, győztem a világkupán és világbajnoki övet is szereztem. Jelenleg pedig a KarateCombat profi full contact liga harcosa vagyok, ami elég nagy szó a mi sportágunkban. Elég nagy szó a KarateCombat-hoz tartozni.

Gratulálunk a kiváló eredményeidhez, ami azért elárulja rólad, hogy nagy sport szerelmes vagy. Áruld el nekünk, hogy miért fontos számodra a sport és a mozgás, illetve mennyire figyelsz oda az egészségedre a sport mellett?
Gyerekkorom óta sportolok, így a sport a mindennapjaim részévé vált. Ha odafigyelek az egészségemre, akkor jobb a közérzetem, illetve a fizikumom is, amit megkövetel tőlem a hivatásom. Éppen ezért én odafigyelek az egészségemre.

Zinzino Habda Zsolt nagykövet

Milyen életmódot folytattál, mielőtt a Zinzino termékeket elkezdted fogyasztani? Van esetleg olyan összetevő, amit hiányoltál az eddigi táplálék-kiegészítődből?
Eddig is aktív életet éltem. A munka mellett többféle edzést végzek. Ami a leginkább tetszik a Zinzino-ban az az, hogy egyedülálló módon laborban történő tesztekkel mérik a termékeik hatását.

Csináltál BalanceTestet? Ha igen, mi lett az eredménye?
Igen, Omega 6:3 Balance egyensúly: Nincs egyensúlyban (13.5:1), Védettségi érték: nem megfelelő (0.0%), Omega 3 index: Nem megfelelő (3.7%), Mentális erő érték: Nem megfelelő (3.2:1). Úgyhogy lesz min javítani (nevet).

Wow, egészséges életmód mellett. Hogy érzed? Befolyásolja majd a sporteredményed a Zinzino termékeinek fogyasztása? Esetleg tapasztalsz már változást az általános közérzeteden?
Pár hete használom napi szinten a Zinzino termékeit, ami túl rövid időintervallum ahhoz, hogy nagy változásról tudjak beszámolni, de kellemes a közérzetem és várom, hogy több pozitívumról tudjak beszámolni.

Habda Zsolt Zinzino nagykövet

Egyébként küzdöttél bármilyen egészségügyi problémával a Zinzino fogyasztása előtt?
Nem.

Hála Istennek! Most melyik Zinzino termékeket fogyasztod és melyik a személyes kedvenced?
A Balance Oil+-t, illetve a Lean Shaket használom folyamatosan, és a személyes kedvencem a Lean Shake. Nagyon finomak, mellette rengeteg olyan összetevőt tartalmaznak, amely egy átlagos fehérjeturmixban nem található meg.

Végezetül kiknek ajánlanád a leginkább a Zinzino termékeit?
Bárkinek, aki aktív életmódot folytat, legyen akár élsportoló, akár a mozgás szerelmese, de azoknak is, akik szeretnék megőrizni az egészségüket.

Köszönjük az interjút és további sport dicsőségeket kívánunk Zsoltnak!

Hozzászólás