Edzés előtti vagy utáni nasi? A Zinzino megtalálta a megoldást!

Edzés előtti vagy utáni nasi? A Zinzino megtalálta a megoldást!

2018-07-27 Off By admin

Sokan jártunk már úgy, hogy valamilyen intenzív testmozgás előtt éhesek voltunk, de nem mertünk enni. Attól féltünk, hogy teli gyomorral elnehezülünk, és így nem tudunk kellő intenzitással edzeni, futni, úszni.

Itt a remek hír az egészségtudatos és aktív emberek számára! A Zinzino Fehérjeszeletet kifejezetten azoknak fejlesztették, akik nemcsak egy egészségesebb snacket keresnek, hanem útközben vagy akár edzés előtt/után is szeretnének valami egészségeset enni.

A Zinzino története röviden

A svéd székhelyű Zinzino AB 2005 óta kínál magas minőségű, innovatív és tudományosan tesztelt termékeket vásárlóinak. A Zinzino az azóta eltelt évek alatt Európa leggyorsabban fejlődő, direkt értékesítéssel foglalkozó vállalata lett, jelenleg 33 piacon vannak jelen, köztük Magyarországon is.

A Zinzino Health koncepciójának egyik legnagyobb termékcsaládja a Balance, legismertebb és legnépszerűbb terméke pedig a BalanceOil. Ám a cég termékkörében nem csak halolajak találhatók, hiszen immunerősítő multivitaminokat, étkezést helyettesítő fehérjeporokat, energiaszeleteket és 24 órás fiatalító arcszérumot is kínál.

A Zinzino Fehérjeszelet előnyei

A Zinzino két ízben (citromos sajttorta és csokoládé) elérhető fehérjeszelete magas minőségű tejfehérjét tartalmaz, amely az edzés utáni helyreállítási folyamat idején hasznos, illetve segít fenntartani az izomtömeget. A Zinzino fehérjeszelet 7 g élelmi rostot tartalmaz, amely a felnőttek számára ajánlott napi bevitel 30%-a. Az élelmi rostok jót tesznek a bélflórának és a koleszterinnek, valamint teltségérzetet biztosítanak. Mindezeken túl alacsony a cukortartalma és csökkentett nátriumtartalmú. A Zinzino Fehérjeszelet dobozban, 4 dara­bos (egyenként 45 grammos) kiszerelésben kapható. Minden szelet egyenként csomagolt, így akár egy kis tásban is bárhová magunkkal vihetjük.

Nem kell attól tartanunk, hogy „megüli a gyomrunkat”.  Bár egy szelet csak 45 g, arra pont elég, hogy elűzze az éhségünket, energiával lásson el. Egy Zinzino Fehérjeszelet = egy szelet egészség.