Skip to main content

Mindannyian tudjuk, milyen az, amikor el vagyunk havazva a munka miatt, és hirtelen a sarki gyorsétterem lesz a legjobb barátunk. A stressznek, az alváshiánynak, vagy annak, hogy nem jut idő elmenni az edzőterembe, mindig meg kell fizetni az árát. Hogy elkerülhessük a sajnos nagyon is jól ismert megfázást, mindannyiunknak szüksége van egy kis segítségre, amelynek révén az immunrendszer megfelelően tud működni.

Az a döntés, hogy egy ásványi anyagokat is tartalmazó multivitamint szedünk, hogy a szervezetünk naponta megkapja a szükséges tápanyagokat, sokunk számára jó megoldás. Ezek általában a legjobb immunerősítő vitaminok. Ez azonban nem helyettesíti az egészséges és kiegyensúlyozott étrendet. Egy étrend-kiegészítő soha nem ér fel azzal a sok-sok biológiailag aktív tápanyaggal, amit egy jól felszerelt éléskamrában találunk. Ezért mindenekelőtt az általános képre összpontosítson, különösen arra, hogy mi kerül a tányérjára! A rostokban gazdag élelmiszerek, például a barna rizs és a bulgur, valamint a hús, a baromfi és a hal, a gyümölcsök, a zöldségek, a bab és a gabonafélék révén sok vitaminhoz, ásványi anyaghoz és egyéb mikrotápanyaghoz juthat. Az egészséges életmód fenntartásához azonban időnként valóban egyensúlyozó művésszé kell válnunk. Amikor tehát úgy érzi, hogy a táplálkozásában fellelhető hiányosságok áthidalására van szükség, győződjön meg róla, hogy nem véletlenszerűen veszi le a polcról bármelyik étrend-kiegészítőt. A jól kiválasztott kiváló minőségű étrend-kiegészítők hozzák az eredményeket, megerősítve a szervezet első védelmi vonalát. Mindenképpen olyan terméket válasszon, amelyik tartalmazza az összes olyan vitamint, ásványi anyagot és növényi hatóanyagot, amelyekre a szervezetnek szüksége van.

Multivitamin 22 vitaminnal és ásványi anyaggal egyetlen kapszulában

Ha Ön is olyan, mint a legtöbben közülünk, tehát mindig rohan és rengeteg dolgot kell megjegyeznie, ne nehezítse meg a reggeleit a kelleténél jobban! Válasszon egy teljesen természetes étrend-kiegészítőt, amely az összes szükséges tápanyagot egyetlen könnyen lenyelhető kapszulában tartalmazza! Az Xtend+ a Zinzino, a globális egészség és wellness márka modern multi-immun étrend-kiegészítője, ami nem kevesebb, mint 22 alapvető vitamint, ásványi anyagot és növényi hatóanyagot tartalmaz egyben. Mivel napjainkban az étrendünknek akár a 70%-a is többszörösen feldolgozott élelmiszerekből áll, amelyekben kevés az alapvető mikrotápanyag, naponta több mint 3000 kalóriányit kellene elfogyasztanunk a tápanyagokban leginkább gazdag élelmiszerekből, hogy az étkezéssel kellő tápanyag-mennyiséghez tudjunk hozzájutni. Az egyedülálló Xtend+ fúzió sütőélesztőből kivont 1-3, 1-6 béta-glükánokat is tartalmaz, a többi mikrotápanyaggal együtt támogatva az immunrendszert, illetve a csontok és az ízületek egészséges működését.

Az emberek szervezete nem egyforma

Az Xtend+ étrend-kiegészítő a teljesen természetes összetevőinek köszönhetően ideális készítmény – multivitamin a vegetáriánusoknak, multivitamin a vegánoknak és a húsevőknek egyaránt. Kinek ne tetszene az acerola bogyókból származó C-vitamin, a hajdinából származó B-vitamin, a különféle gyümölcsökből, fűszerekből és zöldségekből származó karotinoidok, xantofillok és polifenolok?

És ne feledjük! A teljesen természetes azt is jelenti, hogy ez az étrend-kiegészítő mentes a hagyományos csomósodásgátló és térfogatnövelő anyagoktól, amelyekre a gyártási folyamat során szükség van. Ehelyett kókuszból, rizsből és burgonyából származó természetes alternatívákat tartalmaz. Nem minden ember szervezete egyforma, ugyanakkor mindenki megérdemli a legjobbat. Feltétlenül olyan testre szabott étrend-kiegészítőt válasszon, amely Önnek és az egyedi igényeinek megfelelően működik! Az Xtend+ a Zinzino Egészségprotokoll része. Ez a személyre szabott táplálkozási terv egy lépésekre bontott útmutatót nyújt ahhoz, hogy milyen étrend-kiegészítőkre van szüksége a sejtjei, illetve a bél- és immunrendszere egyensúlyának fenntartásához, helyreállításához és támogatásához.

Hozzászólás