Skip to main content

A Skandináv egészségprogram egy 6+2 hónapos prémium termék előfizetéssel kombinált egészségprogram, melynek célja, hogy az alkalmazott táplálkozástudomány holisztikus szemléletén keresztül  olyan megoldást kínáljon a csatlakozók számára, mely betegségeiket, illetve azok kialakulásának okait szünteti meg, és ezáltal alapjaiban változtatja meg egészség tudatukat és életvitelünket. 

A Skandináv Egészségprogram emellett egy aktív közösség, melynek célja, hogy egészséges életvitelre ösztönözze az embereket. A több, mint 20.000 magyarországi és 300.000 világszintű előfizető, valamint a több száz valós vélemény és gyógyulási történet mind azt bizonyítják, hogy megfelelő elhatározottság és lépésről-lépésre megtett életmódváltás mellett a Skandináv egészségprogram hatékony megoldást jelenthet egészségügyi problémáink leküzdésében.

Az egészségprogram 6+2 hónapja alatt a legfontosabb célkitűzés az omega-6:3 arány normalizálása és a megfelelő 3:1-es arány elérése. Ez a krónikus gyulladások megszüntetésének leghatásosabb módja. A több száz előfizetői  visszajelzés és esettanulmány bizonyítja, hogy az egyensúly visszaállításával a tünetek már pár hónap elteltével enyhülnek, majd megszűnnek. 

A megfelelő omega-6:3 arány elérésében a Zinzino BalanceOil segít, mely egy svéd gyártó a Zinzino AB prémium terméke. Egyrészt kiváló minőségű EPA és DHA omega-3 esszenciális zsírsavakban gazdag halolajból áll, másrészt pedig különleges, magas polifenol-tartalmú, extra szűz olívaolajból. A BalanceOil biztonságosan beállítja és szinten tartja a szervezet EPA- és DHA szintjét, valamint az omega-6 és omega-3 zsírsavak arányát. 

Számos orvosi vélemény, laboratóriumi vizsgálat és használói tapasztalat azt mutatja, hogy a Zinzino BalanceOil képes már 6 hónap alatt is radikális javulást elérni. 

 Jelen tanulmány célja, hogy rámutasson mindennapi életvitelünk és egészségi állapotunk szoros kapcsolatára, ugyanakkor egy valóban hatásos segítséget is nyújtson a Skandináv Egészségprogram formájában. Soha nem késő változtatni és ha kis lépéseket is, de megtenni saját életünk és életminőségünk érdekében. 

Hozzászólás