A Zinzino omega-3 segíthet a fogyásban?

A Zinzino omega-3 segíthet a fogyásban?

2018-07-13 Off By admin

Aki súlyfelesleggel küszködik, minden lehetséges módszert megragad annak érdekében, hogy búcsút inthessen a zsírpárnáknak, az úszóguminak és a szükségesnél teltebb idomainak.

Az omega-3 annyi mindenre jó, talán még ebben az esetben is megoldás lehet? Igen, aki karcsúsodni szeretne, figyeljen arra, hogy az étrendje gazdag legyen ebben a zsírsavban. Ez tényleg ilyen egyszerű? Sajnos nem, de mindenképpen hasznos a fogyasztása, a csodát azonban nem várhatjuk el, hanem komplexen kell tenni is érte.

Legyünk aktívak!

Kutatások szerint a telítetlen zsírsavak, melyek közé az omega-3 is tartozik, csökkentik a vér koleszterinszintjét, rugalmasabbá teszik az érfalakat. Szerepet játszanak a zsírok szállításában és javítják a vér áramlását. Amennyiben úgy próbálunk harcolni a megszaporodott kilóink ellen, hogy végre felállunk a fotelből és elkezdjük az aktív sportolást, így a megfelelő véráramlás növeli a testedzés hatékonyságát is. Egy, a Dél-ausztráliai Egyetemen végzett kutatás alapján elmondhatjuk, a hogy a megfelelő testedzés és mellette omega-3 fogyasztása segíti a fogyást.

Omega-3 és D-vitamin együtt: Zinzino BalanceOil

Léteznek olyan omega-3 tartalmú étrend-kiegészítők, amelyekben a D-vitamin is megtalálható, ilyen pl. a Zinzino BalanceOil termékcsaládja. Ezzel a termékkel még jobban tehetünk karcsúságunkért, és a későbbiek folyamán segíthet az ideális testsúly megtartásában, főleg a téli hónapok alatt. Köztudott, hogy télen, a borús napokban a szervezetünk D-vitamin ellátottsága nem megfelelő. Az alacsony D-vitamin szint szezonális depressziót válthat ki. Ilyenkor mihez nyúlunk? Sokunk első dolga, hogy a hűtőszekrény tartalmában tájékozódjon vagy éppen csokoládé hegyeket tömjön magába. Ezt hívják bánatevésnek, amiből a ránk rakódó bánatzsír alakul ki. Amennyiben omega-3-at és D-vitamint is fogyasztunk, akkor ezeket a tüneteket is kiküszöbölhetjük. A Zinzino halolaja ráadásul az immunrendszert is erősíti, jót tesz a szívnek és optimális agyműködést biztosít. Mindezeken túl jó hatással van a szemünkre, a vérnyomásra, a csontokra, az izmokra és fogaink egészségére is. Ha szervezetünk optimálisan működik, a borús gondolatok is elkerülnek bennünket, így az evéssel nincs is mit kompenzálni.

Láthatjuk, hogy az olyan típusú omega-3 étrend-kiegészítők, mint a Zinzino BalanceOil két fronton is jótékony hatással vannak a karcsúsodni vágyókra. Közvetlenül nem okoznak fogyást, de az omega-3 hatással van a szív-érrendszerre, ezáltal a keringési folyamatokat javítja, illetve a D-vitamin segít a szezonális depresszió leküzdésében. Ha mindezek mellett aktív, sportos életet élünk, nemcsak egészségesebbek leszünk, de a testsúlycsökkenés is beindulhat. Ha célzottabban szeretnénk fogyni, akkor a Zinzino termékei közül a LeanShake-et hívhatjuk segítségül.