Skip to main content

A Zinzino termékkínálatában számos olyan termék van, amely kifejezetten hatékonyan támogatja a hölgyek, így a terhességet tervezgető nőktől, egészen a kismamákon át, az anyukákig minden nő egészségét. Anyák napja alkalmából hoztunk 3 remek Zinzino terméket, amely a női  fizikai és lelki egészség zálogát jelentheti. Sokan úgy tartják, hogy egy egészséges anyuka egyenlő egy egészséges családdal. Tegyél meg mindent édesanyád egészsége védelmében, hogy az ő harmóniája beragyogja mindannyiotokat.

Jöjjön 3 remek termék, amivel gondoskodhatsz egészségéről.

LELKI EGYENSÚLY ANYUKÁKNAK A ZINZINOVAL

A lelki egyensúly függhet számos külső tényező mellett fizikai állapotunktól, így például hormonháztartásunk egyensúlyától és idegrendszerünk működésétől is. Ha belső egyensúlyunk felbomlik és szellemi-lelki frissességünk elillan, akkor azt agyunk, szívünk, érrendszerünk, emésztőrendszerünk, immunrendszerünk, belső szerveink, bőrünk és hormonjaink sínylik meg. Ha leterheljük magunkat mentálisan, kimerültek vagyunk fizikailag és nem találjuk a harmóniát, akkor nemcsak egészségünk romlik, de környezetünkre is kivetül állapotunk. Ezért nagyon fontos, hogy az anyukák gondoskodjanak belső harmóniájukról a Zinzino Viva+ étrend-kiegészítőjével.

A termék olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint például a nyugtató hatású sáfrány, vagy például a magnézium, a B-vitaminok, a C-citamin és a jód, melyek mind segítenek abban, hogy egyszerre legyünk nyugodtak és tomboljon bennünk az energia. A Viva+ immunrendszerünk támogatása mellett felvértezi szervezetünket a hátköznapokkal járó stresszel szemben is és nem engedi, hogy eluralkodjon rajtunk a feszültség.

zinzino anyák napi ajándék Viva

SEJTREGENERÁLÓDÁS ANYUKÁKNAK ZINZINOVAL

A Zinzino ZinoGene+ terméke egy olyan különleges étrend-kiegészítő, amely hatékonyan támogatja a sejtregenerálódást és a sejtképződést. Magas cink tartalmával hozzájárul a DNS-szintézishez és azokhoz a folyamatokhoz, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a sejtosztódás megfelelően menjen végbe szervezetünkben. Napi szinten több millió új sejtünk születik, melyek egészsége természetesen függ a mi egészségügyi állapotunktól.

Amennyiben jó egészségnek örvendünk, jobb eséllyel fognak egészséges új sejtjeink születni, melyek gondoskodnak fiatalosságunkról. A ZinoGene többek közt arról gondoskodik, hogy öregedési folyamataink mérséklődjenek. A termék tudatos, rendszeres fogyasztása mellett megváltozik testünk sejtállományának állapota. Hibás sejtjeink lecserélődnek új, egészséges sejtekre, amelyek hatákonyan látják el feleadatukat és az elrendelt időben halnak el. Ha testünkben a megfelelő tápanyagok beépülnek sejtjeink falába, akkor azok védelmet élveznek a sejtkárosító anyagokkal szemben, így megőrizhetjük egészségünket.

A megfelelő sejtregenerálódás különösen fontos várandósság és szoptatás után, illetve idősebb hölgyek esetében.

Zinzino anyák napja

Te melyik Zinzino terméket választod Édesanyádnak?

BŐRFIATALÍTÁS ZINZINO SKIN SERUMMAL

A legtöbb nő imádja, ha arcbőre sima, ragyogó, szarkalábai pedig eltűnnek vagy meg se jelennek. Ma már számos módszer van arra, hogy beavatkozások nélkül is fiatalosak legyenek vonásaink és arcunk megőrizze eredeti tónusait. Ilyen remek megoldást kínál a Zinzino Skin Serum, amely egy olyan arcápolási termék, ami helyreállítja bőrünk extracelluláris mátrixát, azaz szerkezetét.

Idősebb korban vagy nem megfelelő arcápolási rutin alkalmazása mellett a bőr veszít feszességéből, rugalmasságából és megereszkedik. Ilyenkor jelennek meg ráncaink, amelyeket a legtöbben nem kívánunk arcunkra. Fontos ilyenkor az arcizmok tornáztatása mellett gondoskodni arról is, hogy megfelelő tápanyagokhoz jussanak bőrsejtjeink. Friss és üde csak a hidratált, vitalizált és ápolt bőr lehet. A Skin Serum segíteni fog abban, hogy bőröd szerkezete helyre álljon és megőrizd, vagy visszanyerd fiatalos külsődet.

Minden termék mellett szól valami, ami miatt érdemes vele meglepni édesanyádat. Már csak egy dolog van hátra: találd ki, hogy vajon ő melyiknek örülne a legjobban! Kínálatunkat megtalálod a Zinzino hivatalos oldalán.

Hozzászólás